CONFERINTA ORDINARA A MEMBRILOR CAR

     CONFERINTA ORDINARA A MEMBRILOR CAR

CONSILIUL  DIRECTOR  A  PREDAT  STAFETA  !!!

 

     Sambata, 03.03.2018 a avut loc Conferinta ordinara a membrilor casei de ajutor reciproc. Intalnirea a avut loc in minunata sala a localului Sophia cu participarea a peste 130 membri CAR . In deschidere, colectivul de barbati salariati ai casei au oferit o floare tuturor doamnelor din sala , cu urarea unei primaveri frumoase si cu bucurii.
In continuare, intr-o atmosfera „business” dar si emotionanta, si-au prezentat rapoartele toti cei din Ordinea de zi: Cristea Constantin, Geanina Malec, Vaslovanu Liviu,  Mazilu Viorica  si Valva Mihai.

   O surpriza deosebita a constat in aparitia primarului urbei, dl,Viorel Miron care a tinut sa exprime cateva cuvinte de apreciere la adresa institutiei dar si a colaborarii indelungate cu Consiliul Director al casei.

   Membri ai CAR au luat cuvantul si si-au exprimat admiratia fata de personalul salariat si serviciile oferite de CAR PROGRESUL CFR. Au avut amabilitatea sa ia cuvantul: Nicodim Elena, Monica Balas, Buzescu Natalia,  Ciovor Georgeta.
A doua parte a sedintei a fost dominata de o stare de emotie coplesitoare.
Cu lacrimi in ochi, membrii CAR apreciind realizarile de 16 ani ale prezentului Consiliu Director , aportul si insemnatatea acestuia pentru nivelul la care se afla CAR-ul in prezent au votat noul Consiliu Director , cu multa putere de munca si cu dorinta de a duce mai departe proiectele incepute , optimizarea serviciilor oferite membrilor si implicarea CAR in viata sociala a comunitatii.

Extras din cuvantul Directorului general Liviu Victor MAZILU :

   “Schimbarea de astazi, se doreste a fi un suflu nou acordat casei, pentru mentinerea traiectoriei  impuse  deja,  institutiei. Acest vot al dvs. de astazi, ne convinge pe noi, membrii noului CD, ca niciodata, o institutie financiara ca a noastra nu poate spune ca a ajuns la apogeu.  Faptul ca CAR PROGRESUL CFR are un nou CD, cu noi forte de munca si noi ambitii de afirmare, da garantia membrilor ca, evolutia CAR nu va inceta si, cu siguranta, noul CD va dori sa arate ca poate aduce serviciile CAR pentru membri la noi standarde  de performanta.

Cu siguranta, nu va fi usor, vechiul CD , deja a lasat casa la niveluri imposibil de egalat de catre multe alte CAR-uri din tara.  Suntem convinsi  insa, ca, prin exemplul  luat de la inaintasii nostri, am reusit sa invatam dedesupturile meseriei  si  menirii noastre.

Noi,  membrii CD nou ales, suntem mandri  si va multumim pentru increderea acordata .

Va promitem astazi ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a duce acest CAR catre noi realizari si vom avea in permanenta in vedere dezvoltarea casei, inmultirea numarului de puncte de lucru , cresterea numarului de membri si mentinerea serviciilor acordate membrilor, la cele mai inalte standarde.

   In incheiere, fiind constient ca niciodata nu am putea multumi indeajuns pentru activitatea depusa, dar si pentru a avea siguranta ca vechiul CD ne va fi in continuare alaturi, va rog sa fiti de accord sa oferim celor doi membri ai vechiului CD, care au dus intotdeauna povara  si responsabilitatea hotararilor luate pentru CAR, sa oferim asadar,  d-lui Cristea C-tin. si d-nei. Mazilu Viorica, titlul de membri  onorifici ai CD, fiind invitati oricand doresc, sa ia parte  la sedintele si conferintele noastre si sa le oferim in acest sens o placheta omagiala care sa le aminteasca  de lunga perioada  desfasurata la CAR.”