Adunarea Generala a membrilor 2022

Anul 2022 pentru Casa de Ajutor Reciproc PROGRESUL CFR reprezinta un an de final de mandat al Consiliului Director, un moment de bilant, un an de alegeri, momentul in care membrii aleg persoane competente, profesioniste, integre cu o buna reputatie pentru a duce mai departe prestigiul si realizarile casei.

In data de 02.04.2022 intr-o locatie eleganta si festiva s-a desfasurat Adunarea Generala a Membrilor Casei pentru anul 2021.

In cuvinte si cifre frumoase dl Presedinte Mazilu Liviu Victor, dna Director Executiv Mazilu Viorica, dna Director Economic Pamint Sanda, dna Inspector Imprumuturi Malec Mazilu Geanina Salvina, dl Sef Birou Marketing Bindileu Mihai si Presedintele comisie de cenzori Vilva Mihai au raportat membrilor, ce au insemnat cei 4 ani de mandat.

Chiar daca contextul economic national si international din ultimii 2 ani nu a fost prea prietenos, Casa de Ajutor Reciproc Progresul CFR in ultimii 4 ani a deschis 2 sucursale, in Municipiul Bacau si Suceava si a achizitionat un sediu nou pentru sucursala din Adjud deoarece sediul vechi devenise neincapator.

Toti indicatorii financiari au fost in crestere si Presedintele comisiei de cenzori, dl Vilva Mihai a avut doar cuvinte de lauda si apreciere la modul de lucru si asupra conduitei salariatilor.

S-au inscris la  cuvant dna BALAS MONICA, dl subprefect JITARU NARCIS, dl PREOT PAROH MAXIM ALEXANDRU, dna PROFESOARA SARAMET DANIELA, dl HAZAPARIU VASILICA. A fost prezent din partea FEDCAR dl Director Executiv Florin Simion.

In cuvinte frumoase si calduroase, membrii au apreciat serviciile casei si profesionalismul salariatilor. Au fost incantati de realizarile Consiuliului Director din acest ultim mandat si au apreciat eforturile depuse de toti salariatii casei, pe perioada pandemiei pentru desfasurarea activitatii, in conditii cat mai normale.

Intr-un cadru festiv, reprezentantii sucursalelor CAR au fost premiati de catre dl Presedinte pentru toata activitatea depusa in decursul acestui mandate, plin de realizari si satisfactii.

In ultima parte membrii au votat noul Consiliu Director pentru o perioada de inca 4 ani dupa cum urmeaza:

Presedinte Maziliu Liviu Victor, Vicepresedinte Savin Valentin, Secretar Vaslovanu Liviu, membru Popa Ana Maria, membri supleanti: Bindileu Mihai si Manea Andrei, cu titlul de membru onorofic dna Mazilu Viorica si membru de drept Dir. Ec. Pamint Sanda.

La Comisia de Cenzori au fost alesi:

Presedinte Vilva Mihai, membri: Colpos Liliana si Nicodim Elena, iar membri supleanti: Balas Monica si Bildigau Ana.

In aplauzele si felicitarile membrilor, noul Consiliu Director votat in unanimitate a dat startul noului mandat. Cu ambitii si planuri mari, tindem ocuparea pozitiei de lider, vom depune toate eforturile pentru un nou mandat la fel de fructuos.

Multumim membrilor pentru participare, pentru frumoasele cuvinte, pentru ca sunt parte din realizarile noastre!