APROAPE DE TINE LA   “De prin basme adunate”  – 26.02.2018 “

 

    Cultura unui om se formeaza in primul rand prin lectura. De aceea, din frageda copilarie, e bine sa iubim cartea, sa o citim, sa o pastram cu grija ca pe un bun de pret ”   spunea  Nicolae Iorga indemnand tineretul, indemnand copiii la lectura.

    Cu mare bucurie, CAR PROGRESUL CFR a participat la activitatea desfasurata de cadrele didactice si cei peste 180 copii din clasele primare de la  Scola Gimnaziala I.R.Rosetti din Brusturoasa.

    Plini de emotii si bucurie, copiii au pregatit si interpretat scenete din basmele romanesti, melodii  populare romanesti,  traditionale, au recitat poezii si au raspuns la concursurile de vigilenta si atentie organizate de catre educatori.

    CAR PROGRESUL  CFR a facut parte din program, oferind la sfarsitul acestuia, nenumarate premii si cadouri atat participantilor cat si copiilor spectatori.

    Felicitam Consiliul Local si cadrele didactice ale institutiei de invatamant dar  mai cu seama pe toti copiii participanti, pentru minunata initiative si frumoasa organizare si le multumim tuturor pentru invitatie.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                            Presedinte,

                                                                                                                                                                                                                                                            Ec.  Liviu Victor MAZILU