CAR PROGRESUL CFR Comanesti a trecut muntii, in Ardeal

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) PROGRESUL  CFR , din Comanesti, a deschis cea de a sasea sucursala din retea (al saptelea punct de lucru) in municipiul Târgu Mures. Zona si locul noii unitati au fost alese dupa un atent studiu de piata, care, spune presedintele institutiei financiare nebancare, Constantin Cristea, a aratat ca noua piata este permisiva.

„Am gasit un amplasament aproape de centrul orasului, intr-o cladire istorica, foarte frumoasa, pe care am amenajat-o pentru standardele serviciilor pe care le oferim noi. Ne adresam tuturor celor din Târgu Mures care au venituri mici si foarte mici. Acolo vom promova aceleasi principii de acordare a imprumuturilor. De fapt, la sediul sucursalei se gasesc toate documentele care raspund la acordarea de imprumuturi. Speram sa avem acelasi succes ca si in celelalte sucursale ale noastre din tara. Municipiul Târgu Mures are peste 150.000 de locuitori, iar din studiile de piata pe care le-am facut se pare ca nu sunt institutii similare la nivelul serviciilor noastre si cu o putere financiara comparabila. De aceea si speram sa avem succes si in acest municipiu.”
Constantin Cristea, presedintele CAR CFR Comanesti

CAR PROGRESUL  CFR Comanesti are in strategia pentru acest an deschiderea unei noi sucursale tot in capitala unui judet, probabil in partea a doua a anului, si, in viitorul apropiat, a celei de a doua unitati proprii in Târgu Mures si chiar a unei noi sucursale, tot in Ardeal.

CAR PROGRESUL  CFR Comanesti a intrat in anul 2015 cu active de cinci milioane de lei, cu un excedent intre venituri si cheltuieli de peste 12 milioane de lei. Institutia are peste 19.000 de membri si spera ca la sfârsitul anului sa se ajunga la peste 20.000, având in vedere ca, in reteaua sa cresterea anuala este de peste 1.000 de membri.

CAR PROGRESUL  CFR Comanesti are, acum, sucursale in judetele Bacau, Vrancea Piatra Neamt si Mures. Aceeasi institutie administreaza, pentru membrii ei, un cabinet medical si un salon de infrumusetare, in Comanesti, lânga sediul central.