CAR Progresul CFR oferă ieşenilor şi în anul 2021 cele mai sigure împrumuturi

CAR Progresul CFR este şi în acest an alături de ieşeni cu cele mai sigure împrumuturi, cu sau fără giranți pentru salariații din mediul privat sau bugetar dar și pentru orice persoană care înregistrează venituri, indiferent de sex, vârstă, naţionalitate, convingeri politice sau religioase. Casa de Ajutor Reciproc Progresul CFR este un sprijin şi în anul 2021 pentru cei care vor economisire în condiţii avantajoase şi ajutor social. După 24 ani de la înfiinţare, C.A.R. Progresul C.F.R. a reușit să câștige încrederea celor din Comanesti, Onești, Dărmămești, Ghimeș, Adjud, Focșani, Tg. Mureș, Iași, Piatra Neamț, Bacău, ajunând să dețină 10 puncte de lucru, în 5 județe ale țării, mândrindu-se că are peste 27.000 de membri.

Va invitam in mijlocul membrilor CAR sa va bucurati din plin de avantajele serviciilor financiare oferite de casa. Ne gasiti in Iasi, Strada Vasile Alecsandri, Numarul 4, Bloc D, Parter, sau la telefon 0232 704338 sau facebook CAR Progresul Suc. Iasi

Un C.A.R. este o asociație de drept privat, fără scop patrimonial ce are drept obiectiv sprijinirea financiară a membrilor asociați, în vederea îmbunătățirii situației lor economice și sociale, precum și încurajarea dezvoltării comunităților locale. Scopul Casei de Ajutor Reciproc Progresul CFR este dezvoltarea legăturilor de solidaritate, sprijin și întrajutorare materială a membrilor săi, prin atragerea de fonduri sociale ale membrilor,  acordarea de împrumuturi in conditii avantajoase acestora, premierea membrilor care recomanda alti membri si nu in ultimul rand partea de ajutor social acordata membrilor aflati in dificultate si ajutorul de deces substantial acordat urmasilor membrilor.

Conditiile de creditare avantajoase, dobanda si rata fixe pe toata perioada de finantare, comision de acordare si plata anticipata  zero, perioada de rambursare flexibila astfel incat rata sa nu influenteze prea mult bugetul familiei, refinantari in conditii avantaoajoase sunt principalele avantaje pentru membri care aleg un imprumut CAR.

Dacă diferite cauze economice, subiective ori obiective, caută cea mai mică fisură în evaluarea oportunităţii pentru a perturba bunăstarea economică a familiei, acestea pot fi combătute prin intermediul educaţiei financiare pe care o puteți găsi la C.A.R. Progresul C.F.R.Membrii C.A.R. PROGRESUL CFR au găsit în totdeauna un sprijin în salariații casei. Aceștia, având cu toții studii superioare de specialitate și experiență în domeniul financiar, acordă în permanenta consiliere financiară membrilor.

Înainte de a apela la orice oportunitate de împrumut a banilor, este important să existe o baza de cunoştinţe legată de domeniu pentru a găsi cea mai bună solutie  de finantare,  în siguranţă si  usor de obtinut. Casa de Ajutor  Reciproc CFR acorda avanataje si membrilor care doresc sa economiseasca. Dobanzile la economisire sunt atractive, nu se impun sume minime si nu este restrictionat accesul la sumele economisite. Comisionul la depunere este zero, comisionul la retragere zero. Membri casei care recomanda alti membri sunt premiati. Urmasii membrilor care au cotizat la fondul pentru ajutor de deces, ridica cu titlu de ajutor de deces de trei ori fondul cotizat de titular.

Momentele critice din prisma perspectivei financiare, finalizarea oricarui plan stabilit, studiile copiilor, vacantele  îşi găsesc de cele mai multe ori soluţionarea într-un credit C.A.R.