CAR PROGRESUL CFR SI-A ALES VIITORUL !

   Sambata, 03.03.2018 a avut loc Conferinta ordinara a membrilor casei de ajutor reciproc. Intalnirea a avut loc in minunata sala a localului Sophia cu participarea a peste 130 membri CAR . In deschidere, colectivul de barbati salariati ai casei au oferit o floare tuturor doamnelor din sala , cu urarea unei primaveri frumoase si cu bucurii.
   In continuare, intr-o atmosfera „business” dar si emotionanta, si-au prezentat rapoartele toti cei din Ordinea de zi: Cristea Constantin, Geanina Malec, Vaslovanu Liviu, Mazilu Viorica si Valva Mihai. O surpriza deosebita a constat in aparitia primarului urbei, dl,Viorel Miron care a tinut sa exprime cateva cuvinte de apreciere la adresa institutiei dar si a colaborarii indelungate cu Consiliul Director al casei. Membri ai CAR au luat cuvantul si si-au exprimat admiratia fata de personalul salariat si serviciile oferite de CAR PROGRESUL CFR. Au avut amabilitatea sa ia cuvantul: Nicodim Elena, Monica Balas, Buzescu Natalia, Ciovor Georgeta.
   A doua parte a sedintei a fost dominata de o stare de emotie coplesitoare. 
Cu lacrimi in ochi, membrii CAR apreciind realizarile de 16 ani ale prezentului Consiliu Director , aportul si insemnatatea acestuia pentru nivelul la care se afla CAR-ul in prezent au votat noul Consiliu Director , cu multa putere de munca si cu dorinta de a duce mai departe proiectele incepute , optimizarea serviciilor oferite membrilor si implicarea CAR in viata sociala a comunitatii.