9 octombrie 2017

Galerie

Interviuri 2021 CAR Progresul CFR

 

***IASI 2020***

 

09 NOIEMBRIE 2019 – SEDINTA DE LUCRU CAR PROGRESUL CFR

09 NOIEMBRIE 2019 – SEDINTA DE LUCRU CAR PROGRESUL CFR. „O echipa bine închegată este mediul în care membrii ei se completează și se stimulează reciproc într-un mod pozitiv. Munca în echipa da roade atunci când fiecare membru știe exact ce are de făcut, când grupul funcționează precum un tot unitar și cu încredere!”

 

 

CAR PROGRESUL CFR SI-A ALES VIITORUL !!!

      Sambata, 03.03.2018 a avut loc Conferinta ordinara a membrilor casei de ajutor reciproc. Intalnirea a avut loc in minunata sala a localului Sophia cu participarea a peste 130 membri CAR . In deschidere, colectivul de barbati salariati ai casei au oferit o floare tuturor doamnelor din sala , cu urarea unei primaveri frumoase si cu bucurii.
   In continuare, intr-o atmosfera „business” dar si emotionanta, si-au prezentat rapoartele toti cei din Ordinea de zi: Cristea Constantin, Geanina Malec, Vaslovanu Liviu, Mazilu Viorica si Valva Mihai. O surpriza deosebita a constat in aparitia primarului urbei, dl,Viorel Miron care a tinut sa exprime cateva cuvinte de apreciere la adresa institutiei dar si a colaborarii indelungate cu Consiliul Director al casei. Membri ai CAR au luat cuvantul si si-au exprimat admiratia fata de personalul salariat si serviciile oferite de CAR PROGRESUL CFR. Au avut amabilitatea sa ia cuvantul: Nicodim Elena, Monica Balas, Buzescu Natalia, Ciovor Georgeta.
   A doua parte a sedintei a fost dominata de o stare de emotie coplesitoare.
Cu lacrimi in ochi, membrii CAR apreciind realizarile de 16 ani ale prezentului Consiliu Director , aportul si insemnatatea acestuia pentru nivelul la care se afla CAR-ul in prezent au votat noul Consiliu Director , cu multa putere de munca si cu dorinta de a duce mai departe proiectele incepute , optimizarea serviciilor oferite membrilor si implicarea CAR in viata sociala a comunitatii.                                                                                                                                        

VA MULTUMIM DRAGII NOSTRI PENTRU TOT CE ATI FACUT SI PENTRU TOT CE NE-ATI INVATAT PANA ACUM !! VA ASTEPTAM SA NE FITI ALATURI IN CONTINUARE CU EXPERIENTA VOASTRA !!!

Scris de:

Liviu Victor MAZILU

20 DE ANI DE ACTIVITATE INDEPENDENTA LA CAR PROGRESUL CFR COMANESTI

Cea mai importanta institutie financiara nebancara din Moldova si una dintre cele mai importante din tara, Casa de Ajutor Reciproc (CAR) PROGRESUL CFR Comanesti, a aniversat, vineri, 1 septembrie, 20 de ani de cand a obtinut personalitate juridica independenta. La eveniment au participat, alaturi de conducerea executiva a institutiei, de personalul retelei sale si de membrii ei marcanti, primarii oraselor Comanesti si Slanic Moldova, Viorel Miron si Gheorghe Baciu, viceprimarul orasului Darmanesti, Mihai Buzatu, dar si reprezentanti ai unor institutii similare din judet, precum si ai unor institutii ale statului. De asemenea, au fost prezenti Florin Simion, director executiv al Federatiei Romane a CAR, si reprezentanti ai Uniunii CAR Minerva si CAR Faur, din Bucuresti.

 

TOMBOLA 2014 – C.A.R. PROGRESUL C.F.R. COMANESTI I.F.N.

MII DE PARTICIPANTI LA TOMBOLA C.A.R. C.F.R. COMANESTI I.F.N. 2014

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) PROGRESUL CFR Comanesti – Institutie Financiara Nebancara a organizat si in acest an „Hora mare” pentru membrii ei de pe Valea Muntelui si din zona Onesti. Cateva mii de oameni, membri ai acestei institutii nebancare, au participat la evenimentul care a avut loc pe 14 august in Onesti si pe 15 august in Comanesti, alti peste 1.000 fiind asteptati la un eveniment similar in judetul Vrancea.