Mii de participanţi la Tombola CAR PROGRESUL CFR Comăneşti 2014

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) PROGRESUL CFR Comăneşti – Instituţie Financiară Nebancară a organizat şi în acest an “Hora mare” pentru membrii ei de pe Valea Muntelui şi din zona Oneşti. Câteva mii de oameni, membri ai acestei instituţii nebancare, au participat la evenimentul care a avut loc pe 14 august în Oneşti şi pe 15 august în Comăneşti, alţi peste 1.000 fiind aşteptaţi la un eveniment similar în judeţul Vrancea. Cu acest prilej, la CAR PROGRESUL CFR Comăneşti are loc tradiţionala tombolă anuală, cu premii consitente dedicate membrilor săi. Primele trei premii au constat într-un televizor plasmă Panasonic (premiul I), o maşină de spălat automată (premiul al II-lea) şi o maşină de gătit cu aragaz (premiul al III-lea). Hora mare a fost întinsă, la propriu, pe ritmurile antrenante ale melodiilor interpretate de cântăreţul Gelu Voicu şi de taraful său din Teleorman.

Şi în acest an, reuniunea membrilor CAR PROGRESUL CFR a coincis cu manifestarea “Zilele oraşului Comăneşti”, motiv pentru care la reuniunea din curtea Palatului Ghika a fost prezent şi primarul oraşului Comăneşti, Viorel Miron, care a apreciat colaborarea cu CAR PROGRESUL CFR Comăneşti în activitatea administrativă pe care o desfăşoară, dar şi importanţa acestei instituţii pentru comunitatea comăneşteană, prin locurile de muncă oferite şi mai ales prin sprijinul pe care îl oferă pentru mii de oameni care pot apela lesne la împrumuturi facile de la CAR PROGRESUL CFR.

Reuniunea prilejuită de tombola 2014 a fost momentul potrivit pentru ca preşedintele instituţiei financiare nebancare, economistul Constantin Critea, să sublinieze coordonatele activităţii CAR-ului. “Am depăşit numărul de 18.500 de membri – a anunţat Constantin Cristea -, cu peste 1.000 mai mulţi decât anul trecut la aceeaşi dată. Anul acesta avem în plan investiţii mai mici decât în anii trecuţi, dar tot vom moderniza spaţiile din Oneşti şi Dărmăneşti, iar vizavi de sediul central, din Comăneşti, am deschis şi un salon de înfrumuseţare. Noi îndreptăm toate acţiunile noastre către clienţii noştri şi trebuie să dau exemplul deschiderii cabinetului medical din Comăneşti, solicitată chiar de clienţi. Poate chiar din acest an, în funcţie de cum vom găsi spaţiile necesare, vom deschide noi cabinete medicale în Oneşti şi Comăneşti.”

Parcul Palatului Ghika s-a umplut de lume şi de baloane colorate şi inscripţionate cu sigla instituţiei financiare nebancare. Preţ de trei ore, membrii CAR-ului au asistat la bucuria celor câtorva zeci de participanţi chemaţi la masa comisiei de omologare a premiilor de directorul adjunct Liviu Mazilu, cărora le-a surâs norocul şi au câştigat fie menţiunile puse în joc (elegante lenjerii de pat), fie chiar cele trei mari premii. Membrii instituţiei ştiu deja că au pentru ce participa an de an la asemenea evenimente, iar surprizele pe care reprezentanţii CAR-ului le fac tot an de an, invitând artişti iubiţi de spectatorii lor, sunt motive în plus ca după-amiaza petrecută cu CAR PROGRESUL CFR Comăneşti să poată fi numită o reuşită.

CAR PROGRESUL  CFR Comăneşti este cea mai mare instituţie financiară nebancară din judeţ şi una dintre cele mai puternice din ţară, cu sapte sucursale deschise în judeţele Bacău  Vrancea Iasi si Piatra Neamt (Comăneşti, Oneşti, Dărmăneşti, Ghimeş-Făget, Adjud şi Focşani).