Peste 4.000 de participanți la Tombola CAR PROGRESUL CFR Comănești 2013

„Hora mare” pe care Casa de Ajutor Reciproc (CAR) CAR PROGRESUL CFR Comănești – Instituție Financiară Nebancară a organizat-o și în acest an pentru membrii ei din sucursalele Comănești, Onești, Ghimeș-Făget, Dărmănești și Adjud, pe 15 și 16 august, și care este în fapt prilejuită de „Tombola CAR CAR PROGRESUL CFR Comănești”, a beneficiat de participarea a peste 4.000 de membri și simpatizanți. Tombola a avut loc în două orașe, în Comănești și Onești, acolo unde „Hora mare” a fost întinsă, la propriu, pe ritmurile vioaie ale melodiilor interpretate de formația Style, din Iași, și în care s-au prins, laolaltă, membri ai CAR-ului, salariații acestuia și invitații celor dintâi. Voia bună a evenimentelor a fost întreținută, însă, în stilul lor caracteristic, de cunoscutul cuplu de comici Cornel Palade și Romică Țociu, actorii care și-au făcut de multă vreme „mâna” în astfel de spectacole odată cu prezentarea extragerii biletelor câștigătoare în jocurile de tip bingo.

Lansarea evenimentelor a avut loc la Comănești, joi, 16 august, în cadrul manifestărilor „Zilele orașului Comănești 2013”, conform parteneriatului pe care CAR PROGRESUL CFR Comănești îl are cu Primăria pentru organizarea acestor evenimente. Parcul Palatului Ghika s-a umplut de lume și de baloane colorate și inscripționate cu sigra instituției financiare nebancare. Preț de trei ore, membrii CAR-ului au asitat la bucuria celor câtorva zeci de participanți cărora le-a surâs norocul și au câștigat fie mențiunile puse în joc (cuptoare cu microunde, aspiratoare sau roboți de bucătărie), fie chiar marile premii (un televizor plasmă – la premiul întâi, o elegantă canapea de piele și o măsuță fantezie – la premiul al doilea și o combină frigorifică – la premiul al treilea). Niciunul dintre fericiții câștigători nu a scăpat, însă, de glumele colorate ale lui Țociu și Palade, care le-au oferit și ei mici cadouri – bavețici, jucării pentru nou-născuți, pemperși, lenjerie intimă, peruci de carnaval, trompețele și fluiere. Ba, unii au fost invitați chiar să și probeze obiectele primite în dar, spre delicul publicului.

Și spațiul generos din fața Sălii de sport polivalente din Onești s-a umplut de lume, vineri, 16 august, pentru Tombola CAR PROGRESUL CFR Comănești. Membrii instituției știu, deja, că au pentru ce participa, an de an, la asemenea evenimente, iar surprizele pe care reprezentanții CAR-uluii le fac tot an de an, invitând artiști iubiți de spectatorii lor, sunt motive în plus ca seara petrecută cu CAR PROGRESUL CFR Comănești să poată fi numită o reușită. În fața oneștenilor, care s-au prins în horă mai abitir decât comăneștenii, chiar și Palade și Țociu au fost ceva mai degajați și, astfel, cele trei ore de „spectacol” au trecut pe negândite. Premiile oferite aici au fost aceleași, iar cadourile surpriză au făcut deliciul asistenței odată ce au fost scoase la iveală.

CAR PROGRESUL  CFR Comănești este cea mai mare instituție financiară nebancară din județ și una dintre cele mai puternice din țară, cu șase sucursale deschise în județele Bacău și Vrancea (Comănești, Onești, Dărmănești, Ghimeș-Făget, Adjud și Focșani). „În primele șase luni ale anului 2013 – am aflat de la directorul economic al CAR-ului – Viorica Mazilu – activele instituției au crescut cu aproape 10%, iar cele productive cu peste 9,6%. Fondul membrilor CAR a crescut și el, cu peste 12%, iar valoarea împrumuturilor este mai mare cu peste 4,6%”.

Instituția din Comănești își consolidează poziția în domeniul ei de activitate și își modernizează baza materială. „Și numărul mebrilor CAR-ului a crescut, cu peste 800 de persoane în acest an, astfel încât am ajuns la peste 17.200 de membri – ne-a declarat președintele CAR PROGRESUL CFR Comănești, Constantin Cristea. Este important de precizat că toți membrii noștri beneficază, acum, și de serviciile unui cabinet medical, iar în curând vom inaugura și sediul central modernizat și facem în continuare planuri de extindere a rețelei”.