10 august 2020

Puncte de lucru

COMANESTI – SEDIUL CENTRAL

   In Comanesti se afla sediul central al C.A.R. PROGRESUL CFR COMANESTI. Are un numar foarte mare de membri, peste 9.000, fiind atrasi pe langa cei din localitate si membri din zonele limitrofe, multi din Bacau, Buzau, Galati. Puterea economica a zonei este in special bazata pe comert, servicii si mai putin pe industrie.

SUCURSALA ONESTI

    Infiintarea de noi puncte de lucru s-a dovedit a fi benefica atat pentru CAR  dar mai ales pentru membrii casei. Constatand acestea, Consiliul Director si Conferinta Membrilor au luat hotararea pastrarii acestei directii.

In anul 2004, Casa de Ajutor Reciproc deschide o noua sucursala, in Municipiul Onesti.CAR, studiaza piata municipiului, functionand la inceput, ca si la Ghimes, in cadrul Statiei CFR.Odata ce numarul de membri s-a inmultit, un an mai tarziu, in 2005, CAR face tot posibilul pentru a achizitiona un spatiu central si care sa satisfaca toate necesitatile . Se achizitioneaza un spatiu comercial central, aproape de membrii casei.

SUCURSALA DARMANESTI

   Inaugurata in anul 2002, Sucursala Darmanesti este prima sucursala a CAR PRPGRESUL CFR, pe atunci, CAR.CFR. Comanesti.

Fiind infiintata intr-o perioada critica a Romaniei, perioada inflatiei financiare, sucursala Darmanesti vine in sprijinul agricultorilor din localitate dar mai ales vine in sprijinul fostilor salariati ai Rafinariei Darmanesti, intreprindere desfiintata in acele timpuri. De atunci si pana in prezent, sucursala Darmanesti a CAR PROGRESUL CFR este in permanenta aproape de membrii sai atat cu serviciile de baza cat si cu nenumarate activitati sociale.

SUCURSALA GHIMES

   Imediat dupa deschiderea sucursalei Darmanesti, la un an distanta, in anul 2003, CAR PROGRESUL CFR decide sa deschida o sucursala in mediul rural. In Ghimes, neavand posibilitatea achizitionarii unui spatiu propriu, CAR PROGRESUL CFR a functionat o buna perioada de timp in Statia CFR . Si aici, localnicii au fost bucurosi  sa constate ca, cineva , le vine in ajutor cu servicii financiare de calitate. Cativa ani mai tarziu, CAR a reusit sa-si achizitioneze un teren pe care, s-a ridicat un sediu frumos, elegant si incapator pentru serviciile oferite.

SUCURSALA ADJUD

    Cu mult curaj si hotarare, CAR PROGRESUL CFR ia hotararea de a trece hotarele judetului Bacau.  Avand deja membri din judetele invecinate, s-a luat hotararea de a infiinta un punct de lucru in localitatea Adjud.  Odata luata hotararea, in anul 2009, se achizitioneaza un spatiu propriu in loc. Adjud si se infiinteaza o noua Sucursala. Deservita de catre trei angajati, sucursala Adjud aduna in scurt timp membri din tot judetul Vrancea dar si din judetul Buzau.

SUCURSALA FOCSANI

   Cu dorinta de a veni in sprijinul membrilor, avand la sucursala Adjud , multi membri din Focsani si Buzau, CAR decide sa mai deschida o sucursala , aproape de ei.  Astfel, in anul 2012, ia fiinta sucursala Focsani a CAR PROGRESUL CFR. Cetatenii orasului si cei ai localitatilor limitrofe , au imbratisat in scurt timp serviciile oferite si aici, ca si la celelalte puncte de lucru, CAR PROGRESUL CFR a venit cu servicii financiare deosebite dar si cu alte servicii sociale si de protectie sociala.

SUCURSALA TARGU MURES

   De ce nu ?! De ce nu am ajunge si in Ardeal. In urma unei analize de piata, indelungate, Consiliul Director si Conferinta Membrilor , au luat decizia deschiderii unui punct de lucru in Municipiul Tg. Mures. Nici nu ne asteptam la altceva !!! Si aici, ardelenii au inteles ca, CAR PROGRESUL CFR  vine in sprijinul mambrilor sai si au recunoscut in serviciile casei, unele dintre cele mai bune de pe piata financiara.

SUCURSALA IASI

    Important centru turistic si universitar, Municipiul Iasi, parca astepta prezenta unor servicii de calitate. In anul 2015, CAR PROGRESUL CFR infiinteaza un punct de lucru in Iasi, intr-un spatiu comercial inchiriat. In scurt timp s-a dovedit ca, a fost o miscare inteligenta si ca se merita investitia. Astfel, in anul 2016, CAR reuseste sa achizitioneze un spatiu propriu si , numarul membrilor sucursalei creste consoiderabil.

SUCURSALA PIATRA NEAMT

   Ultima sucursala infiintata, pana in prezent, Sucursala Piatra Neamt si-a deschis usile pe data de 14.10.2017. Functionand intr-un spatiu propriu, modern si utilat, punctul de lucru, da semne, deja, prin participarea localnicilor la inaugurare dar si prin inscrierea imediata ca membri, da semne, deja, de un succes apropiat.

SUCURSALA BACAU

ZECE puncte de lucru de ZECE

Sambata, 25.08.2018, CAR PROGRESUL CFR a deschis o noua sucursala in municipiul Bacau, oficiata prin traditionala taiere a pamblicii si oficiata religios de Sfintia Sa, Preotul Plescau Alexandru Ionut.


 

 

CAR Progresul CFR a deschis sâmbătă 16.10.2021, la Suceava, cel de al unsprezecelea punct de lucru și își propune să ofere sucevenilor servicii financiare de creditare, economisire, protecție socială și de ajutorare a membrilor CAR.

Casa de Ajutor Reciproc Progresul C.F.R. se consideră sprijin în ceea ce priveşte nevoia de împrumuturi sigure, cu sau fără giranți pentru salariații din mediul privat sau bugetar și pentru orice persoană care înregistrează venituri, indiferent de sex, vârstă, naţionalitate, convingeri politice sau religioase, economisire în condiții avantajoase și ajutor social. Ne găsiți în Suceava, pe strada Mărășești la nr. 8, telefon 0230 706 661.