august 10, 2020

Inscriere membrii

 

        Membri ai Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. PROGRESUL C.F.R. Comanesti I.F.N., pot fi numai persoane fizice active care au implinit varsta de 18 ani, fara deosebire de nationalitate, sex, varsta, convingeri politice sau religioase, care fac dovada la data inscrierii, ca realizeaza venituri permanente, care sa-i permita achitarea tuturor obligatiilor fata de casa.

     Persoanele care doresc sa devina membri ai Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. PROGRESUL C.F.R. Comanesti I.F.N. trebuie sa recunoasca si sa respecte prevederile Statutului casei, precum si politicile interne / norme de functionare ale acesteia.

     Calitatea de membru al Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. PROGRESUL C.F.R. Comanesti I.F.N. se obtine,la cerere,  dupa achitarea taxei de inscriere  si a cotizatiei minime la fondul social.

     Membrii Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. PROGRESUL C.F.R. Comanesti I.F.N. au drepturi si obligatii egale,  mentionate in detaliu in Statutul casei.

     Calitatea de membu al Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. PROGRESUL C.F.R. Comanesti I.F.N. inceteaza in urmatoarele cazuri:
– pe baza cererii scrise a membrului;

-pe baza excluderii, in urma hotararii Consiliului Director ;

– in urma decesului.